Üdvözöljük!

Fő profilunk a weblapkészítés, és a hozzá kapcsolódó járulékos szolgáltatások elvégzése, de emellett arculat- és kiadványtervezéssel, internetes reklámfelületek értékesítésével is foglalkozunk. Nem elméletben beszélünk a marketingről, hanem annak gyakorlati alkalmazásával segítjük a vállalkozásokat, szervezeteket e felgyorsult világban több embert, vásárlót, nagyobb sikereket elérni.

Úgy tűnhet, hogy ma már sokan foglalkoznak honlapkészítéssel. Azonban a kulisszák mögé nézve azt látjuk, hogy az önjelölt weblapszerkesztők nincsenek birtokában az alapvető webprogramozási-, és technikai ismereteknek, hanem nyílt forráskódú CMS-ekben összetákolt, sablon weblapokat kínálnak. Egy laikus kívülről talán észre sem veszi a különbséget, de ha látná belülről, elszörnyülködne. Az ilyen weblap hátrányai majd csak később jelentkeznek, miután a megrendelő kifizette azt. A "házilag", vagy informatikus ismerős (aki nem weblapkészítésből él) által készített honlap is sajnos sokszor többet árt, mint használ.

A másik véglet, hogy az igazán profik irreálisan magas, - egy kisvállalkozás által megfizethetetlen - árakon dolgoznak. Nálunk nem kell kompromisszumot kötnie - a minőség és a kedvező ár között választania! Bebizonyítjuk, hogy a kettő együtt is elérhető!

Bemutatkozó videónk

Kérjük tekintse meg 2 perces image-filmünket. A videót a bal alsó sarkában található lejátszás gombbal indíthatja el.


Látszólag sokan foglakoznak weblapkészítéssel!
Azonban a látszat csal. Mint általában az élet minden területén - az ördög itt is a részletekben rejlik!

Ha valóban hozzáértő és megbízható partnerre van szüksége,

válasszon minket, és nem okozunk csalódást!
Miért érdemes minket választani?

12 év tapasztalattal rendelkezünk

A weboldalakat a legújabb technológiák felhasználásával építjük fel

Rendelkezünk a szükséges technikai, webprogramozási ismeretekkel, nem nyílt forráskódú CMS-ekkel, sablonokkal dolgozunk

Mindig megtaláljuk az ügyfél számára optimális megoldást

Kevés szóból is értünk, önállóan is eredményesen és a megrendelő elképzelései szerint dolgozunk

Precizitás és lelkiismeretesség, függetlenül a feladat nagyságától

Kedvező árak, korrekt feltételek, nincsenek rejtett költségek

Az ország bármely részéről fogadunk megbízásokat


bővebben »

Miben tudunk segíteni?


Webdesign, professzionális, egyedi weblap készítése

A weblapokat nem előre gyártott sablonokból készítjük, hanem a megrendelő igényeinek és jellemzőinek leginkább megfelelő felületet hozunk létre. Nem csak a közölni kívánt tartalom esztétikus megjelenítését, strukturálását végezzük el, hanem - amennyiben a megjelenítendő anyag nem áll rendelkezésre -, az oldalak tartalmi részének előállítását is vállaljuk. (pl. szövegírás)

részletek »

Mobilbarát, reszponzív weboldal készítése

Az okostelefonokon való internetezés elterjedése miatt ma már követelmény, hogy az elkészített weblap mobilbarát, azaz ne csak számítógépen, hanem mobilon és táblagépen is könnyen használható legyen. A reszponzív honlap szélessége, elrendezése mindig automatikusan az adott kijelzőhöz igazodik. Az ilyen weblap mobilról való kereséskor a Google-ben is előnyt élvez.

Kis költségvetésű, egyszerű honlap készítése

Mivel nem mindenki tud vagy szeretne nagyobb összeget költeni a honlapjának létrehozására, az általunk kifejlesztett keretrendszer segítségével egyszerűbb és kevésbé egyedi, de esztétikus megjelenésű honlapot tudunk készíteni rövid határidővel, és bárki számára megfizethető, alacsony áron.

részletek »

Webáruház készítés

Amennyiben ki szeretné próbálni az online kereskedelem lehetőségét, forduljon hozzánk. A webáruházat saját fejlesztésű motorral készítjük, melynek előnye, hogy az Ön igényei szerint kerül kialakításra, csak a szükséges elemeket tartalmazza, és később is továbbfejleszthető.

részletek »
Honlap elemzés

Szakértő szemmel megvizsgáljuk az oldal grafikai-, tartalmi-, technikai elemeit, feltárjuk hiányosságait, és változtatásokat javaslunk az eredményesség növelése érdekében, illetve igény szerint ezeket el is végezzük. Ha szeretné weblapját "bevizsgáltatni", akkor kérje ezt a szolgáltatásunkat.

részletek »

Meglévő honlap felújítása

Ha már van honlapja, de úgy érzi, hogy elavult, nincs megelégedve a kinézetével vagy teljesítményével, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Nem kell régi weboldalát teljesen kidobnia, hanem a weblap felújításával, a megjelenés és a tartalom újragondolásával lendületbe hozzuk azt, miközben megőrizzük korábbi értékeit.

részletek »

Online szállásfoglalási rendszer foglaltsági naptárral

A szálláshely honlapjába utólag is beépíthető rendszeren keresztül leadott foglalásokkal megspórolható a szállásközvetítő portálok számára fizetendő jutalékok összege. A foglaltsági naptár funkció naprakészen, automatikusan mutatja a foglalt napokat, mely segít megtölteni a szabad intervallumokat.

részletek »

Arculat-, logó-, névjegykártya tervezés

Elkészítjük vállalati arculatának formai jegyeit: cége egyedi logóját, színvilágát, alapvető megjelenését. Ehhez kapcsolódóan elvégezzük: a névjegykártya, fejléces levélpapír, boríték, e-mail fejléc, jegyzettömb, bélyegző, stb. tervezését, a megfelelő Word-sablonok elkészítését.

részletek »

Nyomdai kiadványok tervezése, kivitelezése

Vállaljuk a legkülönfélébb cégkiadványok (hirdetések, szórólapok, prospektusok, tájékoztatók, katalógusok, naptárak, meghívók, üdvözlő lapok, étlapok, oklevelek, plakátok) elkészítését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig.

részletek »

További kapcsolódó szolgáltatásaink:

Weblapok frissítése és karbantartása

Az elkészült honlap - jellegétől függően különböző mértékben -, de karbantartásra, frissítésre szorul. Mi vállaljuk a precíz és pontos oldal-karbantartást: az aktualitását vesztett adatállományok eltávolítását, cseréjét, a tartalom kiegészítését.

Egyedi adminisztrációs felület (CMS, tartalomkezelő rendszer)

Azok számára, akik saját maguk szeretnék a honlapjukon megjelenő anyagok időszakos módosítását végezni, ajánljuk saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünket. Ebbe minden esetben csak a szükséges, megjelölt funkciókat építjük be, ezért könnyebben kezelhető, és kedvezőbb árú a piacon lévő hasonló funkciójú szoftverekhez képest.

Keresőoptimalizálás (SEO), keresőmarketing

Az internetezők nagyon gyakran az ún. keresőmotorokba (pl. Google) írt kulcsszavakkal próbálják felkutatni a honlapokat az őket érdeklő témával kapcsolatban. Mi ezen szolgáltatásunkkal elősegítjük a találati listákon való jó helyezést, ezáltal növelve a weblap látogatottságát.

Portál fejlesztés

Ha nem egy hagyományos bemutatkozó honlapot, hanem nagy mennyiségű, dinamikusan változó, bővülő tartalommal rendelkező portált szeretne készíttetni, ugyancsak állunk rendelkezésére. Az elkészített portálhoz természetesen olyan adminisztrációs felület jár, amelyen keresztül informatikai szaktudás nélkül, egyszerűen, önállóan frissítheti a cikkeket, képeket, videókat vagy bármilyen más elemet.

Internetes alkalmazásfejlesztés

A weboldalak adminisztrációs felülete mellett más webes szoftveralkalmazások készítését is vállaljuk. Az ilyen rendszerek előnye, hogy nincsenek egy adott számítógéphez kötve, hanem az Interneten keresztül egy egyszerű böngészőprogrammal bárhonnan elérhetők.

Domain-név regisztráció és tárhely-szolgáltatás

A honlap független megjelenéséhez szükséges domain-név bejegyeztetését elvégezzük, igény esetén a domain-névre is javaslatot teszünk. A weblap stabil működését garantáló megbízható, minőségi webtárhely biztosítását kedvező feltételekkel vállaljuk.

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 11 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!