Kis költségvetésű honlap

Napjainkban a vállalkozások, szervezetek számára a saját honlap már nem luxus, hanem alapkövetelménynek számít, de magánszemélyekben is felmerülhet az igény egy saját weblapra. Ugyanakkor nem mindenki tud vagy szeretne nagyobb összeget költeni a honlapjának létrehozására. Ezen igények keltették életre a költségkímélő weblap szolgáltatásunkat.

Mit is jelent ez?

Olcsó honlapAz általunk készített kis költségvetésű honlap teljesen alkalmas lehet egy honlappal még nem rendelkező kisvállalkozás vagy nonprofit szervezet bemutatására, tevékenységének átfogó ismertetésére, vagy magánszemélyek számára egy különleges hobbi vagy családi esemény Interneten történő közzétételére.

Lényege, hogy az általunk kifejlesztett keretrendszer segítségével egyszerűbb és kevésbé egyedi, de esztétikus megjelenésű honlapot tudunk készíteni rövid határidővel, és bárki számára megfizethető, alacsony áron. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem tipikus sablonweblapról, és nem nyílt forráskódú CMS-rendszerben (Joomla, Drupal, Wordpress) készült weblapról van szó. Hanem egyszerűen néhány előre leprogramozott funkció könnyíti meg a munkánkat, és ezért tudunk gyorsabban és olcsóbban weboldalakat létrehozni.

A honlap megjelenését, egyedi fejlécét elkészítjük, majd a tartalom feltöltését és frissítését saját kezűleg Ön tudja elvégezni egy adminisztrációs felületen keresztül. A weblaphoz a későbbiekben további funkciókat is kapcsolhat.

Mennyibe kerül?

A weblap ára mindössze 23.000 Ft, mely egyszer fizetendő összeg!

Esztétikus weboldal rendkívül kedvező áron? Nálunk lehetséges!

Az ár a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

Esztétikus, felhasználóbarát megjelenés

Egyedi fejléc készítés

Keresőbarát felépítés

Tartalomkezelő rendszer, önállóan kezelhető szerkesztőfelület

Szövegszerkesztőben megírt és átadott kész szövegek feltöltése (max. 10 oldal)

Kapcsolatfelvételi űrlap, és egyéb modulok


Az ár nem terjed ki olyan szolgáltatásokra, mint a szövegírás, az oldal átadás utáni frissítése, illetve fenntartása. A szolgáltatásnak nem része a keresőoptimalizálás, de ez a szerkesztőfelületen keresztül önállóan elvégezhető. A fenti ár nem tartalmazza a domain-név regisztrációjának költségét, mely 4.000 Ft/2 év.

Fenntartási díjak:

Domain-név fenntartás hosszabbítása: 2.300 Ft/év

Tárhely éves díja: 5.200 Ft/év


Megrendelés »


Ha úgy érzi, ez a szolgáltatásunk nem elégíti ki az igényeit, és leendő weblapjával kapcsolatban teljesen egyedi elképzelései vannak, kérjük tekintse meg a következő ajánlatunkat:

Egyedi fejlesztésű weblap »

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 11 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!