Egyedi fejlesztésű weblap

Alapvető tevékenységünk a kezdetektől fogva az egyedi fejlesztésű weboldalak tervezése, kivitelezése. Ennek lényege, hogy nem előre gyártott grafikai vagy programozott sablonokkal dolgozunk, hanem a megrendelő igényeinek és jellemzőinek leginkább megfelelő webes felületet hozunk létre. Az alábbiakban ennek elemeit, és a fejlesztés során általunk figyelembe vett szakmai szempontokat kívánjuk bemutatni.

Egyedi weblapElőnyei:

Egyedi, figyelemfelkeltő arculat, bármilyen elképzelés megvalósítható

Teljes mértékben a tartalomhoz igazodó, tetszőleges oldalszerkezet és menürendszer

Felhasználóbarát honlap kialakítás

Többnyelvűség lehetősége

Gyors betöltődés, mert semmilyen "felesleges" funkciót nem tartalmaz

Teljes szabadság a keresőoptimalizálás során

Fejleszthetőség, bővíthetőség

Utókövetés, támogatás, garancia


Weboldal referenciáink »

A fejlesztés lépései, szakmai szempontjai:

Honlap koncepció és struktúra megtervezése

A honlaptervezés a megrendelő elképzeléseinek tisztázása után a cégjellemzők, a piaci háttér vizsgálatával, a versenytársak Internetes megjelenésének elemzésével indul. Mindezek alapján történik a weblap koncepciójának kialakítása. Honlap felújítás esetén megvizsgáljuk a meglévő oldal jellemzőit, jó és rossz tulajdonságait is, és a leszűrt tapasztalatokat is felhasználjuk az új oldal tervezésénél.

WebdesignWeblap grafikai megjelenés kialakítása

Az Interneten a honlap képviseli a céget - ezért fontos, hogy jó képet sugározzon a böngészők felé. Mi törekszünk az esztétikus, kellemes benyomást keltő megjelenésre. A mai kor követelményeinek megfelelően, de a célszerűség szem előtt tartásával alkalmazzuk a grafikai és design megoldásokat. A weblapokat nem előre gyártott sablonok alapján készítjük el, hanem a megrendelő igényeinek és jellemzőinek leginkább megfelelő felületet hozunk létre. A grafika a cég már meglévő arculatához illeszkedik, vagy a vállalat tevékenységi körének, tulajdonságainak, a célközönség és a tartalom figyelembevételével általunk kerül kialakításra. Ügyelünk arra, hogy a design az információ-átadást, a figyelem irányítását, a navigációt is szolgálja. Fontosnak tartjuk a platformfüggetlen megjelenés, és a gyors letöltődés követelményeinek kielégítését is.

Tartalomfejlesztés

Az Internet mint kommunikációs eszköz sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. Fontos, hogy a publikálni kívánt információk ezek figyelembevételével, jól átgondoltan, tervezetten kerüljenek fel a honlapra, hogy az valóban megszólítsa célközönségét. Mi - a rendelkezésünkre bocsátott anyagok felhasználásával - elvégezzük a közölni kívánt tartalom esztétikus megjelenítését, szakszerű strukturálását, beleértve a hozzá illő illusztrációk kiválasztását. A weboldal szöveganyagának megfogalmazása nem kevés munkát jelenthet, ugyanakkor tapasztaltuk, hogy a cégvezetők mennyire elfoglaltak, ezért nem tudnak rengeteg időt áldozni erre. Ebből kiindulva - amennyiben a megjelenítendő anyag nem áll rendelkezésre - más webdesign-cégekhez viszonyítva jóval nagyobb részt tudunk vállalni az oldalak tartalmi részének előállításában.

Ennek keretében igény esetén vállaljuk:

a weblapok szöveges részének megfogalmazását (a cég, az adott termék vagy szolgáltatás kulturált és hatásos bemutatása),

a honlaphoz szükséges fotók elkészítését, a papír alapú képek feldolgozását (szkennelés, retusálás),

az idegennyelvű megjelenítést (az oldal tartalmát több nyelvre lefordítva is közzétesszük).

Egyedi adminisztrációs felület

Ha honlapján olyan információkat (hírek, termékleírások, árak, akciók, referenciák, stb.) is közzé kíván tenni, amelyek folyamatosan változnak, akkor a módosítások egy jelszóval védett adminisztrációs felületen keresztül, minimális számítástechnikai tudással, bárhonnan, bármikor elvégezhetők, és azonnal megjeleníthetők a weblapon.

bővebben »

Keresőoptimalizálás

Nyilvánvaló, hogy az elkészített weboldal csak akkor érheti el a megcélzott közönséget, ha az könnyen megtalálható az Interneten. Egy weblap látogatottsága nem kis mértékben függ attól, hogy miképpen szerepelünk a Google találati listáin. Az elért helyezés javítására szolgál az ún. keresőoptimalizálás. Az egyedi fejlesztésű weboldalainknál a keresőoptimalizálással kapcsolatos legfontosabb tennivalókat nagyon alacsony összeg ellenében elvégezzük, de amennyiben valaki nagyon komoly eredményt szeretne ezen a területen elérni, azt csak külön díj ellenében tudjuk vállalni, hiszen bizonyos pozíciók elérése jelentős mennyiségű és szakszerű munkát igényel.


Mennyibe kerül?

Az egyedi honlap költsége a következő elemekből tevődik össze:

Struktúra és egyedi honlaparculat megtervezése (webdesign): 25.000 Ft-tól

Weblap kivitelezése, HTML/CSS/JavaScript kódolás (sitebuild): 25.000 Ft-tól

Tartalomfeltöltés és formázás, illusztrációs képek kiválasztásával: 2.000 Ft/menüpont-tól

Programozott elemek, pl. online űrlap, vendégkönyv (PHP-programozás): 6.000 Ft-tól

Szövegírás (saját, egyedi szöveg): 3.000 Ft/oldal

Egyedi szerkesztőfelület az önálló adatmódosításhoz: 25.000 Ft-tól (funkcióktól függően)

Keresőoptimalizálás: 15.000 Ft-tól

Fenntartási díjak:

Domain-név fenntartás hosszabbítása: 2.300 Ft/év

Tárhely éves díja: 5.200 Ft/év


Összességében tehát egy egyedi fejlesztésű, igényes, és keresőbarát honlap kivitelezését illetően 90.000 - 130.000 Ft közötti egyszeri költséggel kell számolnia, és évi 7.500 Ft a fenntartása (domain + tárhelydíj).

Mivel a különböző igények és célok teljesen eltérő megoldásokat követelnek, a fejlesztés pontos költségét csak ezek ismeretében tudjuk meghatározni. Ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot mindenféle elkötelezettség nélkül!

Árajánlatkérés egyedi weblap készítésére »


Ha nem nem szeretne, vagy nem áll módjában ilyen összeget áldozni a weblapjára, kérjük tekintse meg a következő ajánlatunkat:

Weblapkészítés 23.000 Ft-ért »

Legolvasottabb

Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 11 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!