K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Egyedi fejlesztésű weblap

Az Interneten a honlap képviseli a céget. Hiába rendelkezik egy vállalkozás minőségi termékekkel vagy szolgáltatásokkal, szakértelemmel, ha ez a weblapján nem tükröződik. Fontos, hogy a weboldal megfelelő képet sugározzon a böngészők felé. Hisszük és tapasztaljuk, hogy minden vállalkozás különböző, ezért mi a személyre szabott megoldásokra, az egyedi weblapok fejlesztésére specializálódtunk.

Mit is jelent ez?

Alapvető tevékenységünk a kezdetektől fogva az egyedi fejlesztésű weboldalak tervezése, kivitelezése. Ennek lényege, hogy nem előre gyártott grafikai sablonokkal vagy nyílt forráskódú keretrendszerekkel dolgozunk, hanem a megrendelő igényeinek és jellemzőinek leginkább megfelelő webes felületet hozunk létre.

Egyedi weblapAz egyedi fejlesztés jellemzői:

Egyedi, figyelemfelkeltő arculat, bármilyen elképzelés megvalósítható

Teljes mértékben a tartalomhoz igazodó, tetszőleges oldalszerkezet és menürendszer

Felhasználóbarát honlap kialakítás

Többnyelvűség lehetősége

Gyors betöltődés, mert semmilyen "felesleges" funkciót nem tartalmaz

Teljes szabadság a keresőoptimalizálás során

Fejleszthetőség, bővíthetőség

Utókövetés, támogatás, garancia
Az egyedi fejlesztésű weblapból származó előnyök:

Az egyedi weblap megkülönbözteti céget a versenytársaktól, megjegyezhetővé tesz első látásra

A színvonalas honlap profizmust sugall, és bizalmat épít

Az egyedi honlap megkönnyíti a tájékozódást, ezáltal ugyancsak javítja a konverziót

A maximálisan keresőbarát kialakítású egyedi fejlesztésű weboldal sok látogatót hoz a Google-ből

A profi weboldal tehát segíti az ügyfélszerzést és versenyelőnyt biztosít

Mit nyújtunk?

Honlap koncepció és struktúra megtervezése

A honlaptervezés a megrendelő elképzeléseinek tisztázása után a cégjellemzők, a piaci háttér vizsgálatával, a versenytársak Internetes megjelenésének elemzésével indul. Mindezek alapján történik a weblap koncepciójának kialakítása. Honlap felújítás esetén megvizsgáljuk a meglévő oldal jellemzőit, jó és rossz tulajdonságait is, és a leszűrt tapasztalatokat is felhasználjuk az új oldal tervezésénél.

WebdesignWebdesign, honlaparculat

Mi törekszünk az esztétikus, kellemes benyomást keltő megjelenésre. A mai kor követelményeinek megfelelően, de a célszerűség szem előtt tartásával alkalmazzuk a grafikai és design megoldásokat. A grafika a cég már meglévő arculatához illeszkedik, vagy a vállalat tevékenységi köre, tulajdonságai, a célközönség és a tartalom alapján kerül kialakításra. Ügyelünk arra, hogy a design az információ-átadást, a figyelem irányítását, a navigációt is szolgálja, és a platformfüggetlen megjelenés, a gyors letöltődés követelményeinek kielégítését is fontosnak tartjuk.

Tartalomfejlesztés, szövegírás

Az Internet mint kommunikációs eszköz sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. Fontos, hogy a publikálni kívánt információk ezek figyelembevételével, jól átgondoltan, tervezetten kerüljenek fel a honlapra, hogy az valóban megszólítsa célközönségét. Mi - a rendelkezésünkre bocsátott anyagok felhasználásával - elvégezzük a közölni kívánt tartalom esztétikus megjelenítését, szakszerű strukturálását, beleértve a hozzá illő illusztrációk kiválasztását. A weboldal szöveganyagának megfogalmazása nem kevés munkát jelenthet, ugyanakkor tapasztaltuk, hogy a cégvezetők mennyire elfoglaltak, ezért nem tudnak rengeteg időt áldozni erre. Ebből kiindulva - amennyiben a megjelenítendő anyag nem áll rendelkezésre - más webdesign-cégekhez viszonyítva jóval nagyobb részt tudunk vállalni az oldalak tartalmi részének előállításában. Véleményünk szerint a szövegírás - már csak a keresőoptimalizálás miatt is - a weblapkészítés fontos eleme, hiszen jelenleg a Google rangsorolásánál a weblapon lévő szöveg relevanciája és egyedisége a legfontosabb szempont. Általában a megrendelő által elkezdett szöveg-foszlányokat korrektúrázzuk és bővítjük ki jelentős mértékben, marketing- és keresőoptimalizálási szempontokat figyelembe véve. Tehát nem kell megijednie, ha nem tud egy weblapnyi szöveget megírni - mi segítünk!

Egyedi adminisztrációs felület

Ha honlapján olyan információkat (hírek, termékleírások, árak, akciók, referenciák, stb.) is közzé kíván tenni, amelyek folyamatosan változnak, akkor a módosítások egy jelszóval védett adminisztrációs felületen keresztül, minimális számítástechnikai tudással, bárhonnan, bármikor elvégezhetők, és azonnal megjeleníthetők a weblapon.

Keresőoptimalizálás

Egy weblap látogatottsága nem kis mértékben függ attól, hogy miképpen szerepel a Google találati listáin. Az elért helyezés javítására szolgál az ún. keresőoptimalizálás. Az általunk készített egyedi fejlesztésű weboldalak esetében a keresőoptimalizálást egy bizonyos szintig (technikai keresőoptimalizálás és némi linképítés) felár nélkül elvégezzük. Nyilván, ha ez - pl. nehéz kulcsszavak esetén - nem elegendő, akkor a jelentős mennyiségű, komplex munkát igénylő keresőoptimalizáló tevékenységért külön díjat vagyunk kénytelenek felszámolni, de ebben az esetben is egyszeri összegre kell gondolni, és nincs folyamatos havi költsége, ellentétben a magukat "keresőoptimalizáló szakértőnek" titulálók szokásával. A keresőoptimalizálás során csak legális eszközökkel dolgozunk, és nem használunk a Google által tiltott módszereket - mint a gyors és rendkívüli előnyöket ígérő "SEO-mágusok" -, hiszen ezek csak rövid távon működhetnek, azonban akár a Google-ből való teljes kitiltás kockázatát is magukban hordoznák.


Mennyibe kerül?

90.000 - 110.000 Ft közötti egyszeri kivitelezési költséggel kell számolnia, mely a következő elemekből tevődik össze:

Struktúra és egyedi honlaparculat megtervezése (webdesign): 25.000 Ft-tól

Weblap kivitelezése, HTML/CSS/JavaScript kódolás (sitebuild): 20.000 Ft-tól

Tartalomfeltöltés és formázás, illusztrációs képek kiválasztásával: 2.000 Ft/menüpont-tól

Programozott elemek, pl. online űrlap, vendégkönyv (PHP-programozás): 6.000 Ft-tól

Szövegírás (saját, egyedi szöveg): 3.000 Ft/oldal-tól

Egyedi szerkesztőfelület az önálló adatmódosításhoz: 15.000 Ft-tól (funkcióktól függően)

Fenntartási díjak:

Domain-név fenntartás hosszabbítása: 2.500 Ft/év

Tárhely éves díja: 6.500 Ft/év


Mivel a különböző igények és célok teljesen eltérő megoldásokat követelnek, a fejlesztés pontos költségét csak ezek ismeretében tudjuk meghatározni. Ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot mindenféle elkötelezettség nélkül!

Árajánlatkérés egyedi weblap készítésére »


Ha nem nem szeretne, vagy nem áll módjában ilyen összeget áldozni a weblapjára, kérjük tekintse meg a következő ajánlatunkat:

Weblapkészítés 72.000 Ft-ért »

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!