K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Online szállásfoglalási rendszer

A szállást kereső emberek foglalási szokásai az elmúlt években jelentősen megváltoztak. A korábban még jól működő módszerek: a direkt telefonos és e-mailes érdeklődések helyett egyre növekvő tendenciát mutat az online foglalási rendszerek használata. Ezek népszerűségének oka, hogy rohanó világunkban gyors és kényelmes foglalást tesznek lehetővé. Fontos az is, hogy a potenciális vendég külön erőfeszítés nélkül, azonnal információt kapjon arról, hogy egyáltalán van-e szabad kapacitása a szálláshelynek az adott időszakban. Az online foglalásokat az érdeklődők szállásközvetítő portálokon, vagy a szálláshely saját honlapján is elvégezhetik. Az alábbiakban az utóbbi előnyeiről és megvalósítási módjáról fogunk írni.

Miért hasznos a weblapba épített foglalási rendszer?

Ma már a legtöbb szálláshely rendelkezik saját honlappal, viszont ez sokszor nem biztosít közvetlen online foglalási lehetőséget, pedig ennek komoly előnye lenne. Az internetes szállásközvetítő portálokon a foglalásnak jutalékalapú költsége van. A honlapba épített rendszerrel azonban jutalékmentes, közvetlen foglalásokat tud szerezni a szálláshely. Még a szállásközvetítő oldal látogatóinak egy része is felkeresi a szálláshely honlapját - bővebb információ reményében -, és ha ők a honlap saját foglalási rendszerét használják, a szálláshely mentesül a jutalékfizetéstől. A rendszer foglaltsági naptár funkciója naprakészen, automatikusan, jól láthatóan mutatja a foglalt napokat, ezáltal segít megtölteni a szabad intervallumokat.

Foglalási rendszer

A foglalási rendszer jellemzői

Webes foglalási rendszerünk a szálláshely honlapjába építve az online foglalásokat automatizálja, ezáltal megkönnyíti a megrendelők és a szállásadók dolgát. A foglaltsági naptár jól átteinthetően, színezéssel jelzi az aktuális foglaltságot és a szabad kapacitásokat. A foglalási űrlap segítségével a felhasználók néhány kattintással leadhatják megrendelésüket. Megoldható, hogy a fizetendő díjat a megadott paraméterekből a rendszer automatikusan kalkulálhatja, és hogy a foglalási űrlapon csak a szabad időszakok legyenek foglalhatók. A beérkező foglalást a rendszer eltárolja, és egyúttal a szálláshely e-mail címére értesítést küld. A szálláshely a foglalást pár kattintással érvényesítheti, és egy gombnyomással kiküldött e-mail-lel visszaigazolhatja azt. Ekkor az adott időszak automatikusan beszíneződik a foglaltsági naptárban.

A rendszer elemei:

Foglalási űrlap

Foglaltsági naptár

Adminisztrációs felület

Könnyen beépíthető

Mivel a rendszer közvetlenül a böngészőben fut, nincs szükség semmilyen további program letöltésére vagy telepítésére. A foglalási rendszer egy kód beillesztésével egyszerűen beépíthető a szálláshely meglévő saját weboldalába is.

Teljesen testre szabható

A foglalási rendszer a saját honlap stílusára alakítható. Módosíthatók a színek, hogy a rendszer megjelenése illeszkedjen az oldalhoz.

Foglaltsági naptár

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!