K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Arculat- és kiadványtervezés

Logó- és arculattervezés

A ma emberére szinte minden pillanatban írott és képi információk özöne zúdul, ezért sokszor nem tudatosan választ, hanem ösztönös benyomása érvényesül. Az üzleti életben gyakran száz hosszú körmondatnál többet jelent egy jól sikerült logó, egy jó cégembléma által közvetített üzenet.

A logó és a cégarculat felismerhetővé és azonosíthatóvá teszi az adott szervezetet, megkülönbözteti másoktól, bizalmat gerjeszt az ügyfelekben, hozzájárul a kedvező benyomás kialakulásához, elősegíti a promóció hatékonyságát, ezáltal a piaci helyzet javítását.

Milyen a jó logó?

Egyedi, könnyen felismerhető és beazonosítható

Kifejezi a tevékenység lényegét, tükrözi a szervezet jellemzőit

Egyszerű, letisztult, kevés színt használ

Variálható, működik önállóan, a cégnévvel különböző elrendezésekben

Jól használható különböző felületeken (pl. weboldalon, faxon, gravírozva, fekete-fehérben, stb.)

Időtálló


Az általunk tervezett egyedi logó megkülönbözteti a versenytársaitól, kifejezi a vállalkozás vagy szervezet céljait, tevékenységét. Ügyelünk a létrejövő grafikai anyag harmonikus egységére, de természetesen figyelembe vesszük a megrendelő ízlését, preferált színvilágát is. Meglévő arculatok és emblémák felújítását, modernizálását, újragondolását is vállaljuk.

Logó referenciáink »

Névjegykártya tervezés

A névjegykártyák használata évszázados hagyományokra tekint vissza, és jelentőségét ma sem veszítette el, hiszen az üzleti találkozók a mai napig a névjegykártyák cseréjével kezdődnek.

Az első benyomás mindig sokat számít, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit sugároz a névjegykártya a tulajdonosáról. Névjegyével nem csak elérhetőségét adja át leendő ügyfelének, hanem egyben egy képet is kialakít cégéről és önmagáról. Ha a névjegy házilag kivitelezett, nem esztétikus, sablonos és unalmas, akkor akinek átnyújtjuk, rólunk is hasonló negatív tulajdonságokat feltételezhet. Az igényes, jó megjelenésű névjegykártya ugyanakkor pozitív megítéléssel párosul. Elképzelhető az is, hogy egy jó dizájn menti meg névjegyet attól, hogy a másik fél azt félredobja.

Keltsen Ön is jó benyomást professzionális kivitelezésű névjegyével!

Vállaljuk teljesen egyedi, igényes névjegykártyák tervezését és nyomdai kivitelezését. A tervezés során legalább 6 féle változatot készítünk, melyek mindegyike egyedi, és természetesen illeszkedik a cég arculatához. Ezek közül lehet kiválasztani azt, amelyik nyomdai kivitelezésre kerül. A névjegykártyát postai úton az ország bármely részére el tudjuk juttatni, nagyon kedvező áron.

Névjegykártya referenciáink »

Nyomdai kiadványok, reklámgrafika

A kiadványtervezés lényege, hogy a közölni kívánt információt érthetővé, élvezhetővé tegyük. A tervezés során egyaránt alkalmazkodni kell a tartalomhoz és a kiadvány célcsoportjához. Az alkalmazott méreteket, színeket és formákat mindezek tükrében kell meghatározni.

Ezen belül vállaljuk

szórólapok,

reklámkiadványok, prospektusok,

újsághirdetések,

kártyanaptárak, képeslapok

tervezését, szerkesztését és tördelését.

A kiadványok tervezésénél törekszünk a figyelemfelkeltő és jól áttekinthető felépítésre, a tipográfiai és grafikai szabályok kreatív alkalmazására.

A kiadványok nyomdai kivitelezését partnerünk bevonásával bonyolítjuk le, vagy az általunk megtervezett anyagot igény szerint ügyfelünknek, illetve bevált nyomdájának, egyeztetett paraméterek alapján nyomdakész állapotban adjuk át.

Nyomdai munkáinkból »

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!