Hogyan dolgozunk?

A weblapkészítés menete

1. Első lépés az igények, célok megismerése, a weblap kívánt funkcióinak, tartalmának tisztázása, melyhez elegendő telefonon vagy e-mailben egyeztetnünk.

2. A kapott információk alapján egy tételes árajánlatot készítünk, mely még semmiféle elkötelezettséget nem jelent Önre nézve.

3. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, jelzi a megrendelését, és megtörténik a szerződéskötés. A megrendelési folyamat személyes találkozó nélkül is lebonyolítható. A szerződést két példányban postázzuk, melyből az egyik példányt aláírva vissza kell küldenie.

4. Ezután Önnek össze kell gyűjtenie, el kell küldenie minden olyan anyagot - lehetőség szerint elektronikus formában -, melyet meg szeretne jeleníteni a weboldalon, például: logó, fotók, termékleírások, stb.

5. Az előzetes egyeztetések szerint elkészítjük a leendő weboldalának látványtervét, amelyből egyértelműen körvonalazódik a kész weblap megjelenése. Ha nincs konkrét elképzelése, mi kitaláljuk, hogy tevékenységéhez milyen szín-, formavilág, elrendezés, stílus illik.

6. Grafikai tervünk általában elsőre elnyeri a megrendelő tetszését, de amennyiben mégsem, akkor módosítunk rajta az Ön kérései alapján, illetve szükség szerint újat készítünk. Ha 3 teljesen különböző koncepcióból sem sikerül választania, akkor további tervezési díj ellenében újabb terveket készítünk.

7. A grafikai terv elfogadása után kezdődik az oldal fejlesztése, és a tartalom feltöltése. A fejlesztés során az interneten keresztül egy ideiglenes webcímen nyomon tudja követni a munkát, így jelezheti észrevételeit, és a kiválasztott koncepciót alapjaiban fel nem borító változtatási kéréseit.

8. Amennyiben az oldal elkészült, és Ön is mindent rendben talál, akkor a honlapot élesítjük a tárhelyen, hogy azt az internetezők is elérjék.

9. Végül az árajánlat szerinti fejlesztési díjról átutalásos számlát állítunk ki, melyet postai úton elküldünk, Ön pedig rendezi a számlát.

10. Ezután még linkelhelyezésekkel biztosítjuk, hogy a Google keresőrobot rátaláljon, és figyelemmel kísérjük a weblap sorsának alakulását a keresőben. Szükség szerint pedig további keresőoptimalizálási finomításokat végzünk.


Amint láthatja, ha bennünket választ, a weboldalának elkészítése Önnek egyáltalán nem lesz megterhelő feladat. Ha záros határidőn belül szeretné átvenni kész weboldalát, kérjük mielőbb keressen meg bennünket a megadott elérhetőségeinken, mert folyamatosan több megbízáson dolgozunk, melyeket a megrendelés sorrendjében ütemezünk.

Munkamódszerünk

A honlapkészítés keretében egyedi, saját fejlesztésű weblapokat, webáruházakat készítünk. Mivel - egyes önjelölt weblapkészítőkkel ellentétben - mi tényleg értünk a webprogramozáshoz, ezért nincs nyílt forráskódú CMS-rendszerekre, sablonokra szükségünk a munkához. Ebből kifolyólag az egyedi funkciók leprogramozása sem okoz számunkra problémát.

A keresőoptimalizálást egy bizonyos szintig (technikai keresőoptimalizálás és némi linképítés) az általunk készített weblapoknál felár nélkül elvégezzük. Nyilván, ha ez - pl. nehéz kulcsszavak esetén - nem elegendő, akkor a nagyobb munkát igénylő keresőoptimalizáló tevékenységért külön díjat vagyunk kénytelenek felszámolni, de ebben az esetben is egyszeri összegre kell gondolni, és nincs folyamatos havi költsége, ellentétben a magukat "keresőoptimalizáló szakértőnek" titulálók szokásával. A keresőoptimalizálás során nem használunk a Google által tiltott módszereket - mint a gyors és rendkívüli előnyöket ígérő "SEO-mágusok" -, hiszen ezek csak rövid távon működhetnek, azonban akár a Google-ből való teljes kitiltás kockázatát is magukban hordoznák.

Foglalkozunk szövegírással is, mivel véleményünk szerint ez - már csak a keresőoptimalizálás miatt is - a weblapkészítés fontos eleme, hiszen jelenleg a Google rangsorolásánál a weblapon lévő szöveg relevanciája és egyedisége a legfontosabb szempont. Általában a megrendelő által elkezdett szöveg-foszlányokat korrektúrázzuk és bővítjük ki jelentős mértékben, marketing- és keresőoptimalizálási szempontokat figyelembe véve. Tehát nem kell megijednie, ha nem tud egy weblapnyi szöveget megírni - mi segítünk!

A weblap, az online megjelenés és az arculat marketing szempontok alapján lesz felépítve, és ezeken a területeken a marketing-eszközökre vonatkozóan javaslatokat is tudunk adni. Igény szerint a Google Adwords vagy a Facebook-hirdetések beállításában tudunk segíteni, továbbá vannak saját hirdetőportáljaink is, melyeken ügyfeleinknek ingyenes vagy nagyon kedvezményes feltételekkel tudunk megjelenést biztosítani.

A telefonos és e-mailes többszöri konzultáció a fejlesztés során, és a weblap átadása után évekkel is alap és természetes nálunk. Egyébként pedig 12 éves tapasztalatunknak köszönhetően kevés szóból is értünk, önállóan is eredményesen és a megrendelő elképzelései szerint dolgozunk.

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 11 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!