K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Kinek van szüksége weboldalra?

Induló vállalkozásoknak

Egy jó ötlet, termék vagy szolgáltatás csak akkor életképes, ha megismerik az emberek. Sajnos a vállalkozások fele nem éri meg a második évét! Egy profi weboldal többszörösére növeli az életben maradás esélyét, mivel biztosítja, hogy sok emberhez eljusson a cég ajánlata, és segít felvenni a harcot a konkurenciával.

Egyéni-, kis- és középvállalkozásoknak, cégeknek

Saját példánkból kiindulva hisszük, hogy a jól működő kisvállalkozások is versenyképesek lehetnek a piacon. Ehhez azonban a mai üzleti környezetben mindent meg kell tenniük a talpon maradásért és a fejlődésért. Egy megfelelően elkészített céges weboldal - tevékenységi körtől függetlenül - kiválóan alkalmas a vállalkozás bemutatására, a termékek, szolgáltatások prezentációjára.

Ingatlanforgalmazóknak

Az ingatlanirodák a saját weboldalukon teljeskörűen és áttekinthetően bemutathatják az ingatlanválasztékot, ahol nem kell attól tartaniuk, hogy a konkurencia ajánlatai elcsábítják a leendő vásárlókat, mint az ingatlanportálokon. Egy egyedi szerkesztőfelületen keresztül az adatbázis az iroda munkatársai által egyszerűen karbantartható, így az érdeklődő a weblapon könnyen és gyorsan tájékozódhat, és mindig naprakész adatokat talál.

Szálláshelyeknek

Hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak, vendégházaknak is érdemes saját honlapot kialakítani, hogy ne csak a szállásközvetítő és kuponos oldalaktól függjön a szálláshely sorsa, akik ráadásul a jutalékuk formájában elviszik a haszon egy részét. A weblap a szöveges és képes bemutatáson túlmenően szállásfoglaló űrlappal, foglalásnyilvántartó rendszerrel, foglaltsági naptárral, vendégkönyvvel rendelkezhet.

Fesztiváloknak, rendezvényeknek

Ma már nem lehet színvonalas rendezvényt népszerűsíteni egy saját, egyedi, könnyen kezelhető weboldal nélkül. Mit sem ér egy újság- vagy rádióhirdetés, illetve szóróanyag, ha a rendezvény honlapján nem tud részletesen tájékozódni az érdeklődő.

Művészeknek, zenekaroknak

Egy honlap kiválóan alkalmas a művészi tevékenység, és a munkák, alkotások bemutatására. Az új alkotásokról készült fotók akár saját kezűleg is feltölthetők az egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül. Ha az alkotó kíváncsi, hogy miként vélekednek róla az emberek, akkor a weblapon elhelyezett vendégkönyv erre is ad lehetőséget. Előadóművészek közzétehetik a fellépések időpontjait, a zeneszámok szövegeit, a várható albumok megjelenési időpontjait, stb.

Alapítványoknak, civil szervezeteknek

Akik önzetlenül segítenek a rászorulókon, elősegítik a tehetségek fejlődését vagy bármilyen karitatív, társadalmi tevékenységet végeznek, azok számára is fontos szerepe van az internetes megjelenésnek, hogy magukat bemutassák, és támogatókat szerezzenek ezáltal.

Oktatási intézményeknek

Legyen szó általános iskolai vagy középiskolai oktatásról, szakképzésről, felnőttképzésről, az oktatási intézmények is versenyben vannak egymással. Fontos, hogy az intézmény arculatához illeszkedő, felhasználóbarát és naprakész weboldal fogadja az érdeklődőket, melynek frissítését az egyszerűen kezelhető szerkesztőfelületen keresztül könnyedén megoldhatja a Titkárság is!

Magánszemélyeknek

A személyes honlapok kategóriájába sorolható a blog, melyen valaki könnyedén meg tudja osztani a gondolatait másokkal. Praktikus lehet a távoli rokonok, nagyszülők, ismerősök számára is elérhető, saját kezűleg karbantartható online képgalériát is tartalmazó esküvői honlap, vagy a megszülető kisbabák bemutatkozó oldala, illetve a különleges hobbyknak hódoló baráti társaságok számára is jó szolgálatot tehet egy weboldal.

Ha bármilyen kérdése lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel a Kapcsolat menüpontban, illetve a láblécben is szereplő elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen ingyenes visszahívást! Ha hasznosnak találta cikkünket, kérjük ossza meg az alábbi ikonok segítségével!

   

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!